Ламбе Алабаковски гостин на музички хепенинг во Гази Баба

Денес со почеток во 19:00 часот на плоштадот во Автокоманда, општина Гази Баба организира музучки хепенинг под мотото "Семејството столб на општеството - Децата иднина на светот".

На музичкиот хепенинг ќе настапи група од детскиот фестивал Поточиња, а за дечињата е подготвено дружење со омилените ликови од цртаните филмови, како и кловнови и други детски аниматори.

Градоначалникот Бобан Стефковски во објава на официјалната страна на фејсбук најави дека естрадниот уметник Ламбе Алабаковски ќе биде гостин на музичкиот хепенинг.

Тој ги покани жителите на општина Гази Баба со своите дечиња да земат учество на хепенингот.