Квиз на знаење на Мојот А1 и можност за одлични подароци

 

Пред почетокот на фудбалската еуфорија и натпреварите на EURO 2020, А1 Македонија организира квиз на знаење преку апликацијата Мојот А1, со која сите корисници добиваат можност за многу забава и одлични подароци. 

Сите корисници на Мојот А1 имаат можност да го покажат своето фудбалско знаење и со погодување на резултатот за секој од трите натпревари во Група Ц, на кои игра македонската фудбалската репрезенатација, добиваат можност за подарок – фудбалска топка или PlayStation 4. 

Квизот е овозможен преку апликацијата Мојот А1, каде што секој корисник кој ќе пристапи на самата апликација, со логирање на својот личен профил има можност да учествува во квизот кој го приредува А1 Македонија. Сѐ што корисниците треба да направат е да ја симнат апликацијата Мојот А1 или пак да ја ажурираат со актуелната верзија и да го погодат резултатот на натпреварите на македонската фудбалска репрезентација против Австрија, Украина и Холандија. По завршување на секој натпревар ќе се доделат по 30 подароци за секој натпревар, во извлекување по случаен избор. 

Квизот започнува на 10.06.2021 година и секој корисник има право најдоцна 1 час пред стартот на првиот натпревар од Група Ц да даде точен одговор за резултатот за тој натпревар, по кој рок ќе стартува квизот за вториот натпревар и по истиот принцип на учество ќе продолжи и за другите натпревари од Група Ц.

Секој корисник има право на учество со само еден одговор, за секој поединечен натпревар во квизот. 

Повеќе информации окoлу квизот можете да добиете тука