Култура- НУЛА

На социјалната мрежа фејзбук, на страната „Ѕид на сообраќајниот срам“ објавена е фотографија од наш сограѓанин, каде може да се забележи дека автомобил е непрописно паркиран и го попречува одвивањето на сообраќајот.