„Кромид садам, пари вадам“: Инфлуенсер кој патува низ светот го посети и објави видео од Драчево

Мустафа Ахмет е познат инфлуенсер кој патува насекаде низ светот и објавува видеа на инстаграм. Тој периодов е во Скопје и една од последните објави се однесува токму на скопската населба Драчево.

- Многу луѓе ме прашуваат што правам во Драчево. Но, тука може да правиш само една работа – да го најдеш најдобриот кромид, вели тој во својата објава.

Погледнете го видеото во целост: