СОСТОЈКИ ЗА КОРА:

6 јајца

6 лажици брашно

6 лажици шеќер

150 мл млеко

120 мл масло

прашок за пециво

4 лажици какао

СОСТОЈКИ ЗА ФИЛ:

4 кесички пудинг

1,5 л млеко

8 лажици шеќер

100 гр кокос

180 гр маргарин

шлаг