„Кралот на валцерот“ утре во Скопје

„Кралот на валцерот“, Андре Риу утре по втор пат ќе настапи во Скопје. 

Заедно со својот оркестар „Јохан Штраус“ и комплетно нова програма, повторно ќе гостува во С.Ц. Борис Трајковски - Скопје.

Спектаклот ќе започне во 20 часот.