Крадци разбиле автомобил кој стоел на паркинг - украдени звучниците, рачката за менувачот, пепелник, па дури и седишта

Корисник на Фејсбук член на групата Ѕидот на сообраќајниот срам објави фотографии од својот автомобил, паркиран во скопската наслеба Топанско Поле.

Крадците зеле се што можеле да земат. Се гледа дека се украдени звучниците, рачката за менувачот, пепелникот и верувале или не седиштата од автомобилот. 

Се гледа дека е направен обид да се украде и радиото, но крадците или не успеале во тоа, или пак процениле дека нема да може да се продаде.

Сопственикот на автомобилот на социјалните мрежи иронично се прашува, зошто го оставиле воланот.

new nike air max 2019