Корисниците на улица Прашка ќе останат без струја

Од „ЕВН Македонија“ известуват дека се планирани технички зафати во дистрибутивната електромрежа во Град Скопје и без електрична енергија ќе останат:од 10 до 13 часот корисниците на улица Прашка згр.бр.21 и објектите околу гимназијата „Нова“, од 9 до 14 часот корисниците од дел од село Кучково и од 8 до 13 часот корисниците од дел од село Долно Количани.


Nike Roshe Two Release Date