На 15 декември во ВИП арена Борис Трајковски (мала сала) по долго време СУПЕРХИКС повторно со концерт во градот убав, заедно со многу гости, специјален аудио и визуелен перформанс, многу ефекти и секако најдобрата публика.


15 декември е денот што ќе му даде боја на секојдневното сивило, а влезниците за концертот се во строго ограничен број и истите може да се набават од ЈУГОТОН и онлајн на www.jugoton.com.mk.