Концерт на „String Forces“ во Станица 26

String Forces со сосема нов звук!

Бидете дел од промотивниот концерт на новото EP “Unsustainable Truth”, првото од неколку што следат.

Среда 14-ти ноември во клуб Станица 26 со почеток во 21:00 часот.

Билети на Купи Карти За Се.

cheap nike air max 90