Денеска со почеток од 20:00 часот на плоштадот „Мајка Тереза“, најавен е концерт на Сара Мејс, кој ќе се одржи пред платото на МОБ, а е во склоп на проектот Floating through space with Sarah Mace.

Концертот е од отворен карактер и ќе трае еден час. Влезот е бесплатен за сите.