Бистро Скопје со гордост Ве кани на концертниот настап на мајсторите на добриот звук - групата Фолтин.

Веќе 20 години групата Фолтин е на врвот на македонската арт сцена. Во тој временски период зад себе имаат многубројни концерти, музика за театарски претстави и 8 прекрасни албуми.

Уникатната звучна магија на Фолтин, која Ве вовлекува во вителот на љубовта и страста, надреалното и возвишената леснотија на постоењето во Бистро Скопје!

Локација: Бистро

Ден: Петок, 21.30 часот.