Во последно време се почести станаа ваквите слики, по влезивите на зградите, а истите се шират и низ социјалните мрежи.

-Комшиката од стан број 7 своите страсти и емоции да ги контролира, бидејќи многу не вознемирува. Не мора цела зграда така да дознава колку пати “тоа” го прави преку цела недела.

Луѓето со ваквите објави, кои кружат во социјалните мрежи секогаш си играат мајтап, но сепак станарите дефинитивно си имаат проблем со тоа, штом на ваков начин упатуваат апел до комшивката.