Над 300 Комити беа голема поддршка за фудбалерите на Вардар кога македонскиот клуб славеше победа на гостувањето во Истанбул.

По натпреварот во подтрибинскиот простор, навивачите на Вардар со песна и оро ја прославија големата победа и пласманот на Вардар во групната фаза на Лига Европа.

Погледнете ја песната: „Ја излези Ѓурѓо“ во изведба на „Комитите“: