Комити и Војводи заедно ја пееја „Јa излези Ѓурѓо” на Градски (видео)

На неделникот дерби натпревар од македонската Прва лига помеѓу Вардар и Шкендија, навивачките групи Комити и Војводи на Вардар и Тетекс, прославуваа 10 години од нивното збратимување.

На полувремето од натпреварот кој заврши со резултат 2-2, навивачите во еден глас ја пееја песната “Ја излези Ѓурѓо”.