Коктели и кубански пури за после работа

Во петок (9.10) по 17 часот автер ворк со звуците на латино музиката и конгите во „Еквилибриум“. А, за магијата да биде целосна, тука се и коктелите и кубанските пури.

Поченете го викендот со кубанска музика.

 

new nike air max 2019