Кои се најголемите лутковци во хороскопот?

Секој хороскопски знак ја изразувува лутината на различен начин. Некои хороскопски знаци повеќе ја изразуваат лутината од другите. За да знаете со кои хороскопски знаци не треба да се зафркавате кога се лути, продолжете да читате.

Јарец

Јарците обично се многу прибрани и одговорни. Обично немаат емотивни испади, но понекогаш нивниот бес ги обзема. Лутината може да ги заслепи и не се плашата да ги усмерат своите критики кон најблиската цел.

Бик

Биковите се тврдоглави и бескомпромисни. Кога се лути, не може да направите многу за да ги смирите. Тие обчно се лутат со вистинска причина. Но, нив им е потребно само време за да се оладат. Кога се фрустрирани можат да станат многу гласни. Тие имаат малку трпение за луѓе што ги нервираат додека се лути.

Лав

Лавовите се драматични и доминантни. Кога се лути, цврсто веруваат дека се во право и не се откажуваат од кавгата. Тие се вистински вжештени глави. Тие не се плашат да прибегнат кон навреди кога се лути некому. Понекогаш и ја преувеличуваат својата лутина. Дури и ако не биле во право, тие никогаш нема да признаат и одбиваат први да се извинат.

Скорпија

Тие сакаат да бидат во право. Тие едноставно не знаат како да „откачат“ од она што ги вознемирува. Можат да бидат пасивно-агресивни и наклонети кон зајадливи коментари. Иако обично се мирни и сталожени, тие можат да бидат зли и незгодни кога некој ги нервира.

Стрелец

Стрелците обично не се пакосни, но кога се лути, ќе кажат сè и сешто и знаат да фрлаат отрови со своите зборови. Среќа за нив е тоа што обично се извинуваат за своите испади.