Кои се најголеми тајни на жените?

Жените не сакаат да им се предадат на мажите со целата своја душа и терло. Дури и оние кои не сакаат да имаат тајни пред својот партнер, некои работи попрво би ги задржале за себе.

Можеби е така и подобро бидејќи овие 6 работи можат да предивикаат непотребни караници со партнерот и да ја разнишаат врската.

Сексуална историја

Голем број од мажите сакаат да знаат, а ретко добиваат искрен одговор за бројот на партнери кои жената ги имала пред него. Жените ретко се искрени по ова прашање од стравот дека ќе бидат осудувани или ќе бидат сметани за неискусни. Реакцијата и во двата слуаи зависи од типот на маж, но сепак подобро е овој број да остане тајна.

Жените не сакаат да им се предадат на мажите со целата своја душа и терло. Дури и оние кои не сакаат да имаат тајни пред својот партнер, некои работи попрво би ги задржале за себе.

Можеби е така и подобро бидејќи овие 6 работи можат да предивикаат непотребни караници со партнерот и да ја разнишаат врската.

Сексуална историја

Голем број од мажите сакаат да знаат, а ретко добиваат искрен одговор за бројот на партнери кои жената ги имала пред него. Жените ретко се искрени по ова прашање од стравот дека ќе бидат осудувани или ќе бидат сметани за неискусни. Реакцијата и во двата слуаи зависи од типот на маж, но сепак подобро е овој број да остане тајна.

Долгови

Во денешно време ретко кој нема долгови, но ако жената одлучи нив да ги сокрие, тоа значи дека и е непријатно. Финансиските проблеми се честа причина за развод во бракот, па разговорот за финансии е навистина важен, доколку сте во врска подолго време.

Профилот на бившиот на Фејсбук

Ако жената често следи што се случува со нејзиниот бивши дечко преку друштвените мрежи, тоа може да биде погубно на врската. Тоа, исто така, може да значи и дека нема расчистено со минатото или дека во моменталната врска не го добива она што и е потребно за да биде среќна.

Вибратор

Жените ја кријат симпатијата кон употреба на вибратор бидејќи знаат дека ако кажат дека имаат потреба од „дополнителен помошник“ во кревет, можат да ги повредат чувствата на партнерот. Тие се грижат посилната половина на не стекне впечаток дека не се доволни добри во кревет и дека не знаат како да ги задоволат.

Несовршен изглед

Жените главно сакаат мажите да ги гледаат во нивното најдобро издание. Ова е сосема непотребно бидејжи мажите знаат дека треба да ја извадите шминката, да отидете на педикир, маникир, фризер дека секој има подочници од спиење или неспиење…

Сте имале и подобар секс

Кога жените кријат ваква тајна, можно е да постои некој проблем за кој не се разговара, а тоа да доведе да имате се поретко секс. Паровите кои се задоволни од сексуалниот живот, 65 отсто се посреќни заедно во однос на паровите кои не се задовони, покажало истражувањето во 2011 година. Ова не треба да се крие, но не треба ни да му се каже на партнерот дека е очаен во кревет.