Кои се девојките во елитни униформи во ЕБР? (видео)

Иако работата им е непредвидлива, честопати на работ на ризик и опасност, жените во елитни униформи застануваат рамо до рамо со мажите и во најтешките полициски акции.Запознајте ги девојките од Единицата за брзо распоредување „ЕБР“ од касарната Ѓорче Петров.

 

 

cheap nike air max 90