Кога странец прави видео за Македонија тоа изгледа вака феноменално

Mateusz Kanownik е студент по кинематографија кој има само 20 години. Toj неодамна со своето друштво бил во посета на Македонија. Вели дека уживал во незаборавните моменти во Скопје и Охрид, а од доживувањата во нашата земја произлегло ова видео.

Доста се зборови погледнете ги овие феноменални три минути: