Кога си задоволен од банката може да излезе феноменална реклама

Денес не е нормално да бидеш задоволен од банката, но има и такви кои се задоволни. :)

Кога си задоволен од банката комшиите и пријателите ќе бидат зачудени, но може да излезе феноменална реклама за тоа. Ова е една таква, а позади неа стои агенцијата Меккен од Загреб. Рекламата беше номинарана помеѓу најдобрите проекти на годинешните Bal Cannes награди. Стиснете play и уживајте:

new nike air max 2019