Кога селото ќе го згази градот: Паркирање за Оскар и за Гинис

„Се восхитувам на креативноста! “ - напиша наш сограѓанин споделувајќи ја оваа фотографија каде се гледа можеби најчудното, најкреативното, најопасното, нај ... нај... паркирање до сега забележано на овие скопски простори.

Има ли решение за некултурата, нецивилизираното и незаконското однесување кое од ден во ден се повеќе зема замав?