Ќе се чистат диви депонии во Општина Карпош

Општина Карпош денеска ќе продолжи со чистење и затворање на диви депонии.

Како што информираат од Oпштината, ќе се затвора дивата депонија по течението на реката Лепенец, во Бардовци, каде што месното население традиционално се собира за празникот Водици.