Ракометарките на ЖРК Вардар веќе ги спакуваат куферите...Синоќа со забава и торта се збогуваа, дел од нив ќе играат во ист тим, а дел од нив ќе бидат непријатели на теренот...На крајот остануваат фотографиите како главен спомен од изминатите пет сезони, во кои овој тим беше дел од главните европски случувања.

Извор: Спортмедиа