Кисела Вода делумно без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради извршување на промена на ППХ, на ул.Рилски Конгрес бб (раскрсница со Христо Узунов) во нас.Пржино, општина Кисела Вода, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците на дел од ул.Рилски Конгрес, дел од Христо Узунов и дел од ул.Серска од10:50 часот до завршување со активностите.