Кирков: Со Арсовска на чело на Град Скопје во зоолошката градина се случи вистински помор, од најпосетувана установа стана хорор од зоолошка

Неспособноста на Арсовска со своите кадри допринесе за само две години од кога таа е на функција, како и во сите јавни претпријатиja така и во Скопје ЗОО да се случуваат инциденти, за жал за само неколку месеци имаме помор на животни, вчера почина и последната жирафа ФЛОПИ која беше атракција за сите посетители од целиот регион, вели Стефан Кирков.

Заклани 10тици коњи, 3 починати жирафи, шимпанзо, 3 монголски коњи , 2 пингвини ..... до кога?

Сето ова се случува по поставувањето на нејзините кадри а овие инциденти и причини се без епилог и под сомнителни околности за што Арсовска молчи ?

Од најпосетувана установа, Арсовска за само 2 години направи да за нашата ЗОО да се пишува во Европските медиуми како ХОРОР ОД ЗООЛОШКА !!! Ќе има ли крај на ова? Одговорност постои ли? АРСОВСКА???, додава тој.