Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat ќе ги забавуваат скопјани во парк, по повод прославата што ќе ја организира Владата за поканата за членство на Македонија во НАТО.

Прославата, како што најави премиерот Зоран Заев од Брисел, ќе се случува на 14.јули во 15 градови низ Македонија.

Во продолжение, целата програма.

Скопје, почеток во 21:00 часот со: Кирил Џајковски, Архангел и Quepurdat

Битола, почеток во 21:00 часот со: Дејан Декс, Flooder, Дуке Бојаџиев, Горан Кан.

Велес, почеток во 21:00 часот со: Ферус Мустафов, Слаткар

Гевгелија, почеток во 21:00 часот со: Бени Нон Стоп + Златко Ориѓански, Ерик Фокс

Гостивар, почеток во 21:00 часот со: Феки Ферис, Ареа

Кавадарци, почеток во 21:00 часот со: Кристина Арнаудова, Нокаут

Кичево, почеток во 21:00 часот со: Адријан Гаџа, Владо Јаневски

Кочани, почеток во 21:00 часот со: Лепи Џони, Баклава, Conquering Lion

Куманово, почеток во 21:00 часот со Мухамед Ибрахими, Шутка Рома Рап, ПМЏ Колектив, Фолтин

Охрид, почеток во 18:00 часот со: Лозано, Исмаил Лумановски

Прилеп, почеток во 20:00 часот со: 5 Плус Бенд

Струга, почеток во 21:00 часот со: Бла бла бла, САФ, Маци Стојановиќ

Струмица, почеток во 21:00 часот со:   Чалгија Саунд Систем, Љубојна

Тетово, почеток во 18:00 часот со: Биг Мама, Хај Контрол, Шпат Касапи, Дани Димитровска

Штип, почеток 21:00 часот, со: Елена Ристовска, ДНК