Искрен и верен на суштината на вистинската музика.

Човетокот кој можеме да го опишеме како DJ, а воедно и продуцент поттикнат од неговата страст за звуци со желба и чувство. Добро познат на македонската публика!

KIKO NAVARRO , петок, во Stanica 26 !!