Казнети голем број граѓани за неносење маска

Полицијата во текот на вчерашниот ден на териториратана на цела Македонија казнила 890 лица за неносење маска.

Од Министерството апелираат до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите со цел справување со Ковид -19.