Каролина Гочева ја објави новата „Идила“

Каролина Гочева на својата фејсбук страна, денес официјално ја објави новата песна.

После долга пауза ова е ново остварување на Каролина кое е потпишано од композиторот Драган Ѓаконовски - Шпато.  За пијаното и аражманот е задолжен Дуке Бојаџиев, додека за кларинетот Исмаил Лумановски.