Канобил канц е најновиот препарат од фармацевтската компанија „Реплек“

Новиот препарат е генерација повисок лек направен од канабис и им помага на болните од рак.

Лекот може да се купи во сите аптеки.

Целта е производите од канабис да се обработат по медицински пат, и во одредени дози препишани од доктор да се консумираат.

Видео: Канал 5

nike air max 1 sale