Камион повторно пропадна на плоштадот „Македонија“

По којзнае кој пат утрово товарен камион пропадна на плочките на плоштадот „Македонија“ во непосредна близина на фонтаната „Воин на коњ“.

- Ново скопско утро и ништо поразлично од сите останати, стои во објавата под фотографијата која утрово ја објавивме на инстаграм профилот на Скопје Инфо.