Како изгледа потрошувачката кошничка за една недела во различни држави?

Австралија – многу преработена храна и месо. Но, барем пијат доволно вода.

Бутан – само свежи состојки

Канада – тие комбинираат здрава и преработена храна

Чад – фотографијата ни кажува сѐ

Еквадор – здрава храна?

Франција – ништо без вино

Велика Британија – изгледа како да има најмалку здрава храна. Скоро сета храна е преработена.

Мексико – здрава храна, дополнета со многу Кока Кола

Америка – погледнете добро дали можете да најдете нешто здраво.