Како во хорор филм - Ново Лисиче вечерва престана да дише

Густа магла, чад или загаденост - состојбата во Ново Лисиче вечерва е аларманта. Видео кое вечерва e објавено на youtube, според граѓаните сведочи за смртоносна магла која многу брзо го прекрива Скопје.

Мерните станици и вечерва бележат алармантна загаденост која најмногу се забележува околу Ректоратот во близина на Бит Пазар. 

 

air max 90 essential sale