Како до секс во полна куќа?

Ретко кој пар има среќа да живее сам, па сè поголем дел од младите се приморани да ги стават своите желби и задоволства на второ место.

Меѓутоа, тоа не е причина да ја запоставите сексуалната блискост. Со помош на овие 5 совети уживајте во сексот кога и да посакате.

1. Размислете добро кога ќе имате секс. Добро темпирајте го интимното време, па ако знаете дека постои шанса некој од семејството да ве повика на ручек, подобро е да не ризикувате. Овој момент не е време за експериментирање, па добро би било да се зафатите за секс на брзина.

2. Кога живеете во заедница, немате многу време за предигра. Затоа, обидете се максимално да се посветите на она што знаете дека најбрзо ќе запали. Бидете отворени еден кон друг и однапред расчистете што ви се допаѓа, а што не.

3. Додека водите љубов постои голема можност да посакате да уживате во некоја воздишка плус, па не би било лошо да пуштите малку погласна музика или пак да го појачате звукот на телевизорот.

4. Идеално место за секс на брзина е тоалетот. Обидете се да бидете што подискретни можете, а секогаш можете да се извлечете на тоа дека ви требал пешкир по туширањето или некој козметички препарат кој сте го заборавиле во собата.

5. За побрзо да го достигнете врвот, погрижете се да ја развиете фантазијата и пред самиот чин. Обидете се да размислувате и да споделувате нешто што знаете дека и двајцата ќе ве наведе на неколку незаборавни минути.

На крај, колку и да ви се чини смешно, има нешто неодоливо во брзиот секс. Малку адреналин и малку повеќе неизвесност може да ви бидат само во прилог на возбудата.