Како да подготвите перфектни јајца?

Пржени, варени, кајгана или пак на око - без разлика во каква форма или варијација тие се неизоставен дел од македонската кујна. Колку што повеќе ги обожаваме, толку е тешко да се направат малку пржени или доволно варени.

Денес имаме неколку предлози за вкусни јајца. Наздравје!