Како да отворите конзерва во случај на апокалипса?

Овој едноставен трик може да биде особено корисен во одредени ситуации. 

Сигурно некогаш ќе се најдете во ситуација да отворите конзерва, а притоа да немате на располагање соодветна алатка за отворање. Честопати луѓето се обидуваат да отворат ваков вид на амбалажа со помош на нож, што е тешко и крајно опасно. Овие двајца Руси ќе ви покажат мошне едноставен и лесен начин за да отворите секаков вид на конзерва.

 

 

 

nike air max 1 sale