Како да направите пица на скара?

Сите имаме омилен вид на пица, но и начинот на подготовка е многу важен за конечниот вкус.

Научете да правите пица на скара и изберете која комбинација е вашата омилена од трите што ги предлага Tasty.

Секако, пробајте ги и вашите омилени вкусови и кажете ни кој е вашиот специјалитет за пица на скара.