Како да ги препознаеме добрите пријатели?

Добриот пријател суптилно ќе ја искаже својата грижа за личноста со која се гледате. Добриот пријател ќе ви каже дека тие не ве заслужуваат.

Добриот пријател ќе ви спомне за одлуката за која треба да размислите. Добриот пријател ќе ви каже дека понекогаш не сте фер или се однесувате како идиот.

Добриот пријател ќе ве покани да преспиете кај нив, кога ќе сфатат дека не можете да заспиете од тага.

Добриот  пријател на социјалните мрежи ќе ја стави само сликата на која изгледате добро. Добриот пријател ќе ви каже кога имате дамка на кошулата од кафето кое го пиевте заедно.

Добриот пријател ги знае сите детали за вашиот живот.

Добриот пријател ве има слушнато како велите „јас никогаш не го правам тоа“. Тој, исто така знае  дека тоа е најголемата лага која ја имате кажано.

Добриот пријател ќе биде секогаш тука со вас. Тој никогаш нема да дозволи да заминете од неговиот живот.

 

new nike air max 2019