Голема акција на МВР се одвива на третиот кат во паркингот на Сити мол, пишува Република.

Според неофицијалните информации, полицијата фатила две возила со дрога и оружје, мерцедес и уште едно возило за кое нема информации. 

Од МВР најавиле дека со детали ќе излезат откако ќе заврши акцијата