Се чини дека четвртоците во текот на летниот период во Скопје се резервирани за убава забава. Тоа е причината поради која кафе бар „Река“ за вечерва ја најавува специјалната забава со DJ Coco.

Забавата е поддржата од Републичкиот совет за безбедност во сообраќајот во рамки на кампањата „Младост без лудост„.

Вашите резервации може да ги направите на  075 380 933 070 354 515;