Каде има сообраќаен метеж попладнево?

Од ЦУКС известуваат дека сообраќаен метеж во овој период од денот има единствено долж :

-ул. Димитрије Чуповски кон бул. Свети Климент Охридски,

-бул. 8ми Септември кон бул. Илинден,

-ул. Перо Наков во двете насоки,

-мост Близнак кон бул. АСНОМ,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Киро Глигоров во двете насоки,

-бул. Гоце Делчев, во двете насоки, но повеќе кон ул. Беласица,

-мост Нова железничка станица кон ул. Никола Карев .