Каде има сообраќаен метеж овој вторник наутро?

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. 8ми Септември во двете насоки,

-3та Македонска Бригада кон ул. Пролет,

-ул. 11 Октомври кон Центар,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-бул. Гоце Делчев во двете насоки,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска.