Каде има гужви утрово?

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. Кочо Рацин во двете насоки,

-ул. Беласица кон к-ца со бул. Гоце Делчев,

-бул. Партизански Одреди кон Центар,

-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица,

-ул.Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-бул. Митрополит Теододсиј Гологанов кон Центар,

-бул.3-та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-ул. 11 Октомври од Кисела Вода кон Центар и обратно,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда.