Kabadayas во Станица 26

Концертна промоција на новиот, втор по ред, албум на групата Kabadayas во состав Џоле Максимовски-Бас, Зоран Костадиновски- Гитара, Дино Милосављевиќ- тапани, во среда 2ри мај во Станица 26 со почеток во 21 часот.

Албумoт се вика ‘Од Понеделник…’ инспирација од често употребуваната скопска фраза. 8 композиции, модерна македонска вокално инструментална музика, џез амбиент, скопски а светски шмек.

Специјални гости: Марија Димитријевиќ, Ратко Даутовски, Трајче Велков.

Билети по цена од 300 денари.

new nike air max 2019