Јубилејниот голем концерт на Нокаут кој требаше да се одржи во октомври во Скопје е презакажан за во ноември

Јубилејниот голем концерт на Нокаут кој требаше да се одржи во октомври во Скопје е презакажан за во ноември, а Пере фановите за оваа промена ги извести преку социјалните мрежи каде напиша:

“Ветивме голем јубилеен концерт, и ветувањето ќе го исполниме. Го најавивме за октомври, но сепак одлучивме да го одржиме на 23 ноември. Локацијата останува иста – СРЦ Кале. Ве чекаме заедно да ги прославиме двата јубилеја – 25 години Авалон и 20 години од првиот концерт на НОКАУТ во СРЦ Кале – со концертна промоција на нашиот нов албум”, стои во објавата на фронтменот на групата.

Инаку, Нокаут во моментов се актуелни со темата “Ти си таа” која ја снимија со Гуру Харе.

air max 90 essential sale