ЈСП воведе нова автобуска линија со број 28 за „Македонско село“, ова е возниот ред

Почнувајќи од 11.07.2016 год. (понеделник) пробно ќе започне да функционира нова линија 28 на релација „Транспортен центар“ – „Македонско село“. Трасата на движење на минибусот ќе биде следнава:

Транспортен центар, бул. К.Ј.Питу, бул. Кочо Рацин, ул. 11-ти Октомври, ул. Димитрие Чуповски, бул. Св.Климент Охридски, бул. Партизански Одреди, ул. Московска, ул. Војвода Васил Чакаларов, ул. Козле, Пат за Горно Нерези – Македонско село.
Во обратна насока се движи по истата траса.

Возниот ред е следниов:

Делник (понеделник до петок) сабота и недела
Трансп. центар Македонско село Трансп. центар Мак. село
07:10 8:00 7:10 8:00
8:50 9:50
10:30 11:20
12:10 13:00 11:00 11:50
12:40 13:30
17:20 18:10 14:20 15:10
19:00 19:50 16:00 16:50
21:00 21:50 17:40 18:30
22:40 23:30 19:20 20:10
21:00 21:50
01:15 22:40 23:30
01:15

nike air max 1 sale