ЈП "Паркови и зеленило" ќе сече суви дрвја

ЈП „Паркови и зеленило“ со информација до жителите на Чаир:

Екипи на ЈП „Паркови и зеленило“ денеска ќе извршат сечење на четири дрвjа на булеварот „Христијан Тодоровски Карпош“ во Чаир.

Сечењето е одобрено заради проширување на раскрсницата со ул. Босна и Херцеговина и изградба на нови тротоари и вело-патеки.

cheap nike free run 5.0