ЈП Градски паркинг од денеска со летно работно време

Град Скопје ги информира граѓаните дека од денеска, 01.06.2022 година, ЈП Градски паркинг започнува со летно работно време на јавните површини наменети за паркирање во зоните А,Б,Ц и Д. 

Паркирањето во зоните А,Б,Ц и Д ќе се наплаќа од понеделник до сабота од 07 до 23 часот.

Град Скопје им препорачува на сите корисници на услугите за паркирање на ЈП Градски паркинг навремено да вршат плаќање за паркирањето на зоните,  согласно со наведеното време на информативните табли, за да не бидат санкционирани.