Јога за ноќите кога не можете да заспиете

Ова се неколку едноставни вежби кои можете да ги направите на подот во вашата спална соба или креветот и да си овозможите брз и лесен сон.

 

 

Потребни ви се само неколку минути, затемнета просторија и тишина.